Leugendetectie oplossingen

Date

17 juni 2019

Client

Leugendetectie oplossingen

Wij kunnen u de meest geavanceerde apparatuur leveren om misleiding mee te detecteren.

Wij onderscheiden en leveren hierbij twee systemen. Een systeem op basis van alleen de stem en een systeem op basis van fysiologische reacties in het lichaam van de te testen persoon.

Hieronder worden beide systemen nader toegelicht.

Het systeem op basis van uitsluitend de stem importeren wij vanuit Israel. Wij zijn officieel de reseller hiervoor voor Nederland. De fabrikant heet Nemesysco. Zij leveren een systeem dat LVA wordt genoemd. Dit staat voor Layerd Voice Analysis. Al meer dan 20 jaar wordt deze apparatuur geleverd over heel de wereld en gebruikt door diverse overheidsinstanties en verzekeraars. Wilt u meer informatie over dit systeem of wilt u een demo? Neem dan even contact met ons op.

U kunt dhr. van den Berg bereiken op info@leugentraining.nl

Het alternatief op bovenstaand systeem hebben wij ontwikkeld op basis van de technologie van de Nederlandse fabrikant MindMedia. Wij hebben onze wensen ten aanzien van de software door hen laten programmeren waardoor er een zeer bruikbare en kwalitatief zeer hoogwaardige ‘polygraaf’ is ontstaan. Doordat wij naast de meting van de lichaamsfuncties realtime gebruik maken van camerabeelden van de geteste persoon kan men de analyse nauwkeuriger maken en op meer dan alleen de lichaamsfuncties de uitkomst bepalen.

Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met dhr. van den Berg via info@leugentraining.nl

WhatsApp chat